Infosenter NL

Velkommen til Norsk Lysterapi

Vårt mål og ønske med denne nettbutikken, er å gjøre det enkelt for deg som kunde å få god oversikt over de beste lysterapiproduktene på markedet.

Kjøpsvilkår

Som kunde hos Norsk Lysterapi gjelder følgende

Privatkunder

  • Betaling skjer med VISA eller MasterCard gjennom DIBS, eller med Klarna faktura via Nordea Bank.
  • Frakt etter Postens satser, alternativt kan varen hentes på vårt lager.
  • Leveringstid normalt 2-5 virkedager.
  • 2 års garanti om ikke annet er infomert.
  • Feil eller mangler ved produktet må meldes snarest, og senest innen 10 dager.
  • Angrefrist: skulle du ikke være fornøyd med varen kan den returenes innen 30 dager i original emballasje. Husk å fylle ut angrerettskjema som fulgte din ordre, eller hent skjemaet her: http://www.signform.no/dss/statlige-blanketter?task=form.downloadFile&id=6174


Skade under transport

Om en sendingen er skadet under transport ved brudd på emballasje, at innholdet åpenbart er knust eller tilsvarende, må du ikke ta ut varen. Påpek at varen er skadet til transportør/funksjonær, og informer om at den skal returneres avsender (Norsk Lysterapi). Dette er raskeste og sikreste løsning for å unngå ansvar for en skadet vare.

Om varen er hentet ut og det oppdages at den er skadet i transport først etter at den er åpnet, må den snarest returners til utleveringsstedet, slik at et skadeskjema kan fylles ut. Dette må gjøres samme dag, senest dagen etter at sendingen er hentet ut.

Kvalitet og sikkerhet

Samtlige produkter er CE-merket (93/42/EEG), testet og godkjent etter gjeldende forskrifter. 

Visa mastercard Klarna

© norsklysterapi.no, Besøksadresse: Holterkollveien 5, 1448 Drøbak, tlf. 97 97 12 22, Epost: salg@rehabshop.no, Designet av: Kloner AS